Ben je losjes met klosjes, creatief met kant, vlieg je het garen niet in de haren en sta je steeds paraat met naald en draad?

Kortom ben je een echte textielofiel, een handige Hilda, een naaimateur die er graag een lap op zet?
Dan heb je misschien zin om je aan te sluiten bij Den Gestikten Draad.

woensdag 31 augustus 2011

Een toast op Den Gestikten Draad

Het begon met een eerste bijeenkomst in maart, dan was er de erkenning, is er een kerngroepje van bestuursleden en we openen een nieuw "werkjaar" dat verdient een specialleke.
Een openingsavond dus omdat we ook eens moeten kunnen babbelen zonder machinegeratel op de achtergrond.

Op woensdag 21 september vanaf 19u30, in de refter van de Levensboom in Marke, Bruyningstraat 56b.

Je kan er eerst en vooral een lidkaart van Den Gestikten Draad bemachtigen. Het lidmaatschap kost 5€ per jaar maar daar hangen ook wel een paar voordelen aan vast, kortingen, ontlenen uit de bib in wording, workshopvoorrang,...We leggen het je nog eens haarfijn uit.

Een toast, dus wij (het feestcomité ;)) zorgen voor een drankje en als iedereen ook een hapje meebrengt (max 6 personen) zullen we ook niet verhongeren.

Er is een stoffenverkoop door één van onze fijne sponsors, Fabriccity.

Een zelf-maak-expo met een oproepje: willen jullie die avond een paar zelfgemaakte spulletjes meebrengen?

En een stoffenveiling een heel leuk idee die ze ons in Leuven voordeden. Heb je nog stofjes liggen die je beu bent of geen doel voor weet, misschien kan iemand anders ze wel nog gebruiken.
Wie wil meedoen maakt thuis alvast een briefje vast aan de lap stof met de vermelding van de lengte, de breedte en ev andere info. We stallen de stoffen een kwartiertje uit zodat je al eens kan snuffelen en voelen en dan begint de veiling. Het minimumbedrag is 1 euro, het maximum is volgens eigen portemonnee....De opbrengst is uiteraard voor de verkoper en voila dan kan je weer nieuwe stofjes gaan kopen bij Fabriccity.
De veiling start om 20u30.

Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten