Ben je losjes met klosjes, creatief met kant, vlieg je het garen niet in de haren en sta je steeds paraat met naald en draad?

Kortom ben je een echte textielofiel, een handige Hilda, een naaimateur die er graag een lap op zet?
Dan heb je misschien zin om je aan te sluiten bij Den Gestikten Draad.

zaterdag 22 september 2012

Openingsreceptie

Een nieuw “werkjaar” dat mag feestelijk ingezet worden dus een openingsavond omdat we toch één keer per jaar moeten kunnen babbelen zonder machinegeratel op de achtergrond.

Op dinsdag 2 oktober vanaf 19u30, in de refter van de Levensboom in Marke, Bruyningstraat 56b.

Je kan er eerst en vooral de nieuwe prachtige! lidkaart van Den Gestikten Draad bemachtigen. Het lidmaatschap kost 5€ per jaar maar daar hangen ook wel een paar voordelen aan vast, kortingen, ontlenen uit de bib, workshopvoorrang,...We leggen het je nog eens haarfijn uit.

Een toast, dus wij (het feestcomité ;)) zorgen voor een drankje en als iedereen ook een hapje meebrengt (max 6 personen) zullen we ook niet verhongeren.

Deze keer zetten we de patronen in de kijker. Dus een oproepje breng je favoriete patroon mee met een afgewerkt stuk en doe ons verwateren! Handig als je er eens mee aan de slag wil heb je onmiddellijk een ervaringsdeskundige om aan te spreken. Er hangt ook een stemming aan vast, het patroon met het meeste stemmen maken we eens samen.
Heb je patronen liggen die je wil ruilen/verkopen is het ook de moment.

De stoffenveiling was vorig jaar zo'n hilarisch succes, we doen dat nog eens.  Heb je nog stofjes liggen die je beu bent of geen doel voor weet, misschien kan iemand anders ze wel nog gebruiken.
Wie wil meedoen maakt thuis alvast een briefje vast aan de lap stof met de vermelding van de lengte, de breedte en ev andere info. We stallen de stoffen een kwartiertje uit zodat je al eens kan snuffelen en voelen en dan begint de veiling. Het minimumbedrag is 1 euro, het maximum is volgens eigen portemonnee....De opbrengst is uiteraard voor de verkoper.
De veiling start om 20u30.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten