Ben je losjes met klosjes, creatief met kant, vlieg je het garen niet in de haren en sta je steeds paraat met naald en draad?

Kortom ben je een echte textielofiel, een handige Hilda, een naaimateur die er graag een lap op zet?
Dan heb je misschien zin om je aan te sluiten bij Den Gestikten Draad.

zaterdag 29 mei 2021

Workshop Katrienette 17/07

Fijne vooruitzichten: een workshop op de planning, georganiseerd door Nele.

 Ze geeft jullie graag wat uitleg:

De eerste tas die ik ooit maakte was een Vink-tas. Een gratis, rechttoe rechtaan patroontje waarmee je toch een mooie en vooral praktische tas kan maken. Sindsdien ben ik gebeten door het tassenvirus.

Zo volg ik ook al een tijdje Katrienette. Zij is een echte tassen queen. Ze deelt reviews, tips en tricks, handige hulpjes. Eerst deed ze dat op haar blog, nu meer en meer op instagram. Ze geeft ook workshops.

Als je in West-Vlaanderen woont, en dan nog echt in het uiterste puntje, dan zijn workshops altijd ver weg. En ik haat autorijden. Maar toen ik zag dat DE katrienette weer workshops zou geven na dit stille (we weten allemaal waarom) jaar, toen had ik het er wel voor over om naar Gent te rijden.

Helaas waren de plekjes rap bezet. In een zotte schie besliste ik om dan zelf maar iets te organiseren. Ik polste eens in de Facebookgroep, contacteerde Katrien en we waren vertrokken.

Griet hielp me om een zaal te vinden. Dankzij ‘de gestikten draad’ kunnen we nu profiteren van een workshop dicht bij huis. Het zaaltje kennen we nog van de workshop kleur en stijladvies.

Voor de workshop kan iedereen zelf kiezen welk tassenpatroon hij/zij maakt. Zelf twijfel ik nog wat maar de little mynta van Hansedelli staat bovenaan mijn lijstje.

Dit alles gaat dus door op 17/7 in Marke van 10 tot 18u. Voor meer info of om in te schrijven mag je me mailen op nele.priem@hotmail.com.

Ik kijk er naar uit om weer eens samen te komen op een live naaidate. De datum is niet zo ver weg dus ik hoop dat Big-C geen roet meer in het eten komt gooien!


Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten